Service-Residenties

Waarom investeren in Service-residenties?

  • De vergrijzing in West-Europa zet zich de komende decennia verder door en de levensverwachting van de bevolking neemt alsmaar toe.
  • Het staat demografisch en mathematisch vast dat het aantal senioren in West-Europa nog zal blijven stijgen tot 2050.
  • Deze toenemende vergrijzing van onze maatschappij zorgt voor een hogere nood aan aangepaste woningen en persoonlijke diensten.
  • Het actueel aantal bestaande residenties voor senioren is ruimschoots onvoldoende en ontoereikend.
  • In gans West-Europa is er een groeiend tekort van honderdduizenden aangepaste woningen en service-residenties voor senioren.

Onze projecten

Leuven (België)

85 luxueuze serviceflats in een privépark van 2 hectare, op wandelafstand van winkelcentrum en op 3 km van het centrum van de stad Leuven.

Brussel, Chambon (België)

Prestigieus en monumentaal project in hartje Brussel, op wandelafstand van de Grote markt, de Nieuwstraat, het Muntplein en de Anspachlaan. Het historisch gebouw in art-decostijl is van de hand van architect Chambon. Deze service-residentie omvat luxueuze serviceflats, restaurants, boetieks en kantoren, een grote gemeenschappelijke privétuin.

Knokke (België)

20 luxueuze serviceflats, zeer centraal gelegen, vlakbij het station en de belangrijkste winkelstraat van Knokke-Heist, midden in het bruisende hart van de stad, met winkels, restaurants en tavernes in de onmiddellijke nabijheid. De riante appartementen bieden een panoramisch uitzicht over de markt.